BeveiligerZ

Welkom bij Beveiligerz, hét platform voor professionele beveiligers! Wij brengen meer zekerheid, flexibiliteit, efficiëntie en vrijheid in jouw leven als beveiliger. Maar hoe werkt dat dan? Lees verder!

Bij Beveiligerz werk je als freelancer, maar behoud je wel het zekerheidsaspect van werken in loondienst. Door opdrachtgevers en jou als beveiliger op één plek 24/7 bij elkaar te brengen, maken we dit voor jou mogelijk.

Je hebt zelf namelijk de volledige controle over waar en met wie je werkt, op welke momenten je dat doet en welk tarief je daarvoor terugkrijgt! Ook zorg je voor veel afwisseling in je werk.

Wanneer jij je aanmeldt nodigen we jou uit voor een intakegesprek. Na het intakegesprek kan je jouw profiel aanmaken. Opdrachtgevers zetten bij ons klussen uit op het moment dat zij extra kracht of vervanging nodig hebben. Zodra je bent ingelogd, kan je navigeren op het platform en de klus vinden die perfect bij jou past. Ben je de afgelopen dagen niet echt toegekomen aan genoeg rust? Dan heb je de mogelijkheid om te reageren op een klus die niet zo veel interactie en energie vergt. Zo kan je het werk volledig afstemmen op jouw stemming! De opdrachtgever kiest uiteindelijk de beste kandidaat voor de klus. Laat dus vooral ook je motivatie voor de klus blijken! Als jij de beste kandidaat bent kan je namelijk lekker aan de slag. Nadat je de klus hebt afgerond, dien je de gewerkte uren in en word je uitbetaald. Zo simpel is het!

 

Enthousiast geworden? Meld je aan!