Beveiligerz Fiduzia

Op 6 februari is Fiduzia te zien geweest op RTL4 in het programma “Dit is Holland”. De makers van het programma reizen het land af op zoek naar de mooiste ondernemingen in Nederland. In de uitzending is Ranjeet Gajadhar aan het woord, eigenaar van Fiduzia. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen . Ook wordt BeveiligerZ geïntroduceerd: het nieuwe platform voor zelfstandige beveiligers.

 

Baas in Beveiliging

Met het innovatieve BeveiligerZ platform brengen we beveiligers en opdrachtgevers razendsnel bij elkaar. Je hebt zelf de volledige controle over waar je werkt, op welke momenten je dat doet en welk tarief je daarvoor krijgt. Maar er is meer!

 

Zelfstandig Zonder Zorgen.

Naast het vinden van opdrachten ondersteunt BeveiligerZ de zelfstandige beveiliger met meer diensten. Met de app op je telefoon is het registreren en accorderen van je gewerkte uren een fluitje van een cent. Verder heb je ook geen omkijken naar jouw factuur. Die wordt automatisch aangemaakt en verstuurd vanuit het platform van BeveiligerZ.

 

Hoe werkt het?

Wanneer jij je aanmeldt nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst. Daarna kun je jouw profiel aanmaken. Zodra je bent ingelogd, kan je zoeken in de app en de klus vinden die perfect bij jou past. Als je door de opdrachtgever wordt geselecteerd kun je meteen aan de slag. Nadat je de klus hebt afgerond, dien je de gewerkte uren in via de app. Jouw factuur wordt automatisch verstuurd. Zo simpel is het!

 

Interesse? Meld je aan via deze link!

De uitzending van 6 februari 2022 bekijken van “Dit is Holland” kan via deze link.